Combe Valley Discovery Centre

       Project Highlights

  • Off site construction

  • 3 day installation on site

  • 6 weeks to complete the groundworks and remodel the car park

  • Designed to be relocated in 2 years leaving minimal footprint 

This relocatable visitors' centre, built for Groundwork South for the Combe Valley Countryside Park, responds to their sustainable ethos. Comprising three recycled 40ft shipping containers, this multi-functional space houses a kitchen/café, office, storeroom and public toilet. There is space for events, meetings and community activities.

 

The project included resurfacing the car park, creating an outdoor seating area, and planting a wildflower meadow, trees and a small shrubbery.

Combe Valley discovery centre
Combe Valley discovery centre

Shipping container building for Groundwork South in Combe Valley, Hastings.

press to zoom
Combe Valley discovery centre
Combe Valley discovery centre

Shipping container building for Groundwork South in Combe Valley, Hastings.

press to zoom
thumb_IMG_3119_1024
thumb_IMG_3119_1024
press to zoom
Combe Valley discovery centre
Combe Valley discovery centre

Shipping container building for Groundwork South in Combe Valley, Hastings.

press to zoom
Combe Valley discovery centre
Combe Valley discovery centre

Shipping container building for Groundwork South in Combe Valley, Hastings.

press to zoom
Combe Valley discovery centre
Combe Valley discovery centre

Shipping container building for Groundwork South in Combe Valley, Hastings.

press to zoom